Miejsce jako hotel niby 4* ale niestety chyba Tureckie gwiazdki bo stan hotelu jest tragiczny wszedzie sie leje woda z sufitu (usunięte przez administratora) I jeszcze raz (usunięte przez administratora) myszy biegaja a jak przekazujesz dalej info to slyszysz informacje przeciez jestesmy przy lace tragedia ogolnie wypierdalaja ludzi przez telefon zero szacunku do 2 czlowieka tragedia. Ogolnie kelnerki co pracuja tam po 15 czy 16 lat zarabiaja mniej niz co nowe I jak Ida po podwysze slysza a za co haha tragedia cala smietanka u gory czyli swiete (usunięte przez administratora)szefa ktore niewiem co robia ze pracuja bo nic nie robia jedna udaje ze robi (usunięte przez administratora) reklame czy pakiety a tak naprawde robi kopiuj wklej co roku 2 w rachunach no moze jedna (usunięte przez administratora) ale 2 to udaje ze wklepuje faktury rok czasu haha zal pl poprostu miejsce tragiczne wlasciciel niebawem pewnie zrobi dyla bo ma w (usunięte przez administratora) dlugi sprzedaje stacje I pewnie jak ja sprzeda (usunięte przez administratora) I zostawi bajzel ludzia I beda swiecic oczami ale one sa w niego zaslepione (usunięte przez administratora) Niepolecam pracy w tym hotelu
Ogólnie jest bałagan. Był tam chłopak który chciał zrobić zamiany i się starał pracował w dziale gastronomi ale chyba pszeszkadzał i mu podziękowali. Nie wiem jak miał na imię ale widać było że chciał coś robić
Miejsce super godne polecenia, klimat , atmosfera, obsługa, szczególne podziękowania dla pani Iwonki ze strefy wellness.
Ciekawe co konkretnie kryje się pod stwierdzeniem, że kuchnia jest stara. Możecie nieco szerzej ja opisać? też wyświetlały mi się tamte oferty na kuchnie, nie wiem czy będą jeszcze dostępne ale mimo wszystko zastanawiam się jak teraz płacą? Porównuje właśnie hotele w tym zakresie
Pod stołem dostajesz marna "premie" gdzie to są tak na prawdę twoje ciężko zarobione pieniądze o wolnym w swieta i weekend zapomnij. Sprzęty są stare i ciągle kupują jakiś złom stary i nie mają pieniędzy na nowe lub szybko naprawić.
Miejsce z wyjątkowym klimatem, bogatą ofertą i świetną kuchnią. Ogromnym plusem tego miejsca jest jego Team. Kierownicy są zgrani, profesjonalni i kompetentni. Zdecydowanie warto sięgnąć po doświadczenie, które daje praca w hotelu Azzun Orient SPA & Wellness.
Miejsce jako hotel niby 4* ale niestety chyba Tureckie gwiazdki bo stan hotelu jest tragiczny wszedzie sie leje woda z sufitu (usunięte przez administratora) I jeszcze raz (usunięte przez administratora) myszy biegaja a jak przekazujesz dalej info to slyszysz informacje przeciez jestesmy przy lace tragedia ogolnie wypierdalaja ludzi przez telefon zero szacunku do 2 czlowieka tragedia. Ogolnie kelnerki co pracuja tam po 15 czy 16 lat zarabiaja mniej niz co nowe I jak Ida po podwysze slysza a za co haha tragedia cala smietanka u gory czyli swiete (usunięte przez administratora)szefa ktore niewiem co robia ze pracuja bo nic nie robia jedna udaje ze robi (usunięte przez administratora) reklame czy pakiety a tak naprawde robi kopiuj wklej co roku 2 w rachunach no moze jedna (usunięte przez administratora) ale 2 to udaje ze wklepuje faktury rok czasu haha zal pl poprostu miejsce tragiczne wlasciciel niebawem pewnie zrobi dyla bo ma w (usunięte przez administratora) dlugi sprzedaje stacje I pewnie jak ja sprzeda (usunięte przez administratora) I zostawi bajzel ludzia I beda swiecic oczami ale one sa w niego zaslepione (usunięte przez administratora) Niepolecam pracy w tym hotelu
Ogólnie jest bałagan. Był tam chłopak który chciał zrobić zamiany i się starał pracował w dziale gastronomi ale chyba pszeszkadzał i mu podziękowali. Nie wiem jak miał na imię ale widać było że chciał coś robić
Hotel się sypie to prawda, śmierdzi (usunięte przez administratora) ściany zalane i popękane, myszy wszędzie latają i (usunięte przez administratora).. Właściciel zamiast inwestować i porządnie zrobić remont to wydaje pieniądze na wakacje i samochody. Ciągle trzeba słuchać, że nie ma pieniędzy na to i na to. O swoje pieniądze trzeba się upominać 1000x i nigdy nie są na czas. Z biura Panie są bardzo nie mile i nic nie ogarniają wiecznie czasu nie mają ale na wakacje i kawkę mają :) Na termach pracujesz po 16h za najnizsza krajowa i nie płacą za godziny nocne to samo z kelnerami. Musisz robić w każde święta i weekendy tragedia. A jak potrzebujesz wolnego to z pretensja do Ciebie. Na kuchni jeden wielki (usunięte przez administratora) ciągle brakuje czegoś i goście narzekają wiecznie na brak jakiś dań. Z szefem kuchni nie można się dogadać gdzie to jeszcze jakiś dzieciak... Nowa Dyrektorka to porażka, zero szacunku do pracowników. Uśmiecha się do ciebie ale za plecami wbija Ci nóż i obgaduje jaki to ty jesteś zły itp. Ludzie tam uciekają i nie polecam tyrac za najniższą krajową gdzie jak odejdziesz albo wyrazisz swoje zdanie to Dyrekcja z właścicielem Cię zwyzywają i wyśmieją. Ja odeszłam i cieszę się, że w końcu mam spokój psychiczny. KK z góry to prawda, że nic nie ogarnia i tylko robi kopiuj wklej nie wiem co ona tam robi ale chyba ma jakiś "bonus" u właściciela bo normalny szef by jej tam nie trzymał.
Spokojnie na stronie azzuna są większe błędy notoryczne, ortograficzne i nie tylko hehe. Ale przecież pracuje tam wspaniała menadżerka co widać po stronie azzuna.
(usunięte przez administratora)
Ale czy ktoś narzeka, że musi robić? NO NIE! Narzekają na pieniądze pod stołem, które muszą się prosić kilka razy by mieć na opłaty swoje. Hotel się sypie ale szkoda pieniędzy na porządny remont bo lepiej latać na wakacje i wydawać na samochody. Stali pracownicy, zostało może max 4 osób co pracują po około 10lat. Nie wiem jak gość hotelu może oceniać nie będąc pracownikiem. Zapraszam do pracy azzuna to się Pan/Pani przekona jakie cudowne są warunki. Proszę zapomnieć o płaconych nadgodzinach, świętach lub urlopie w wakacje. Nawet robią problem by pracownika wysyłać na szkolenia bo trzeba oszczędzać pieniądze. A szkolenia z akademia były naprawdę bardzo fajne. Proszę nam wybaczyć, że chcemy by właściciel z dyrekcja nas szanowali, uczciwie płacili i dawali nam możliwość szkolenia się! Ale lepiej pisać, że nie chce się robić. Spokojnienzaloga hotelu umie pięknie grać i się uśmiechać by gość nie widział, że jesteśmy czasami zmęczeni po 16h latania na restauracji i zdenerwowani bo ciągle coś się psuje lub ciągle brakuje czegoś. Dla nas zawsze było dobro gości na 1 miejscu! Ależ ile można chorować i nie być docenionym.
Pozdrawiam Gośkę… Fantastyczna kobieta i menadżerka. Gocha ma dużą wyobraźnię..pasuje do miejsca Azzun… Polecam podjąć współpracę… Gosia jest kompetentna.. naprawdę… polecam.. pracowałyśmy kiedyś razem… Gosia przyjadę do Ciebie jak mnie wypuszczą!!!
Polecam praca z myszami, smród, wszystko się sypie, a szef wydaje hajs na samochody i wakacje, a na wypłatę pod stołem trzeba czekać i się upominać. Dlaczego ciągle szukają ludzi? Bo nikt tutaj nie wytrzymuje psychicznie. A nowa menadżerka hotelu robi wszystko pod siebie i to co właściciel każe. Ucięła ludzia wypłaty by mieć na swoją taka dobra.
Hej, rozważam swoją aplikację na kucharza. W kilku hotelach już pracowałam, wiem co z czym się je. widzę w sieci ze już chyba z 5 osób się zadeklarowało teraz to zastanawiam się czy trudno jest się dostać mimo tych tutaj opinii. był ktoś na rozmowie już? jak wygląda?
Pracowałam z Gośką więc wiem.. Kąpetetna kobieta!! Polecam ci prace w tym miejscu bo na prawdę wspaniała menadżerka hotelu.. Jest poprostu lucka.. zawsze pomoże ci w potrzebie i nie chce nic wzamian…
Ludzka z której strony? Każe robić w każde weekendy i święta, nie obchodzi ja ze ktoś ma rodzinę. Kelnerki robią po 16h za marne grosze jak chcesz podwyżkę to zapomnij, zero godzin nocnych liczonych, bnusow na święta. Zlikwidowała szkolenia dla pracowników.
Ciekawe co konkretnie kryje się pod stwierdzeniem, że kuchnia jest stara. Możecie nieco szerzej ja opisać? też wyświetlały mi się tamte oferty na kuchnie, nie wiem czy będą jeszcze dostępne ale mimo wszystko zastanawiam się jak teraz płacą? Porównuje właśnie hotele w tym zakresie
Hotel stale się rozwija, sprzęty są wymieniane. Restauracja jest przepiękna, jedna z ładniejszych w okolicy. Właściciel chętnie wysyła pracowników na szkolenia do Akademii Gastronomii w Sopocie. Polecam złożyć CV.
I te wyjazdy do tych akademii to są te wspomniane w ofercie dla kelnera „szkolenia stanowiskowe”? zastanawiam się czy trzeba coś za siebie płacić albo podpisywać jakaś umowę lojalnościową, bo w innych firmach takie rzeczy się zdarzają. tutaj jak jest?
Szkolenia się skoczyły jak przyszła nowa toksyczna dyrektorka. Nawet pupilki Szefa (Kasia i Żaneta) już nie mają tak łatwo
Pod stołem dostajesz marna "premie" gdzie to są tak na prawdę twoje ciężko zarobione pieniądze o wolnym w swieta i weekend zapomnij. Sprzęty są stare i ciągle kupują jakiś złom stary i nie mają pieniędzy na nowe lub szybko naprawić.
Jeśli szkolenia stanowiskowe dla kelnerów według kogoś się skończyły to czemu piszą o nich w ofercie? Czy grafik w razie czego na pewno będzie elastyczny? Bardzo by mi na tym zależało, bo nigdy nie wiem co mi tam wypadnie
Miejsce z wyjątkowym klimatem, bogatą ofertą i świetną kuchnią. Ogromnym plusem tego miejsca jest jego Team. Kierownicy są zgrani, profesjonalni i kompetentni. Zdecydowanie warto sięgnąć po doświadczenie, które daje praca w hotelu Azzun Orient SPA & Wellness.
No cześć, tak jak piszą jest to praca raczej na przestój? Niby nawet w ofercie z teraz podkreślają, że to praca dodatkowa. W każdym razie jak się pracuje teraz na tej całej strefie wellness? Jest tu ktoś kto ma jakieś niedawne doświadczenia z tego obszaru? Czemu kogoś szukają? Kiedyś klient nawiązał do tej strefy, dlatego zastanawia mnie rotacja
Jak tak patrzę po datach to zaledwie parę dni po stwierdzeniu, że jest duża rotacja dodano ofertę dla kucharza, która wciąż jest dostępna. Ze względu na dogodną dla mnie lokalizacje oraz posiadane doświadczenie zaryzykuje pytanie o warunki na kuchni. Jakie jeszcze dodatkowe szkolenia są oferowane? Ciekawi mnie zakres i to czy czegoś jeszcze podczas pracy mam szanse się nauczyć?
Nie ma żadnych szkoleń. Kuchnia jest stara i zaniedbana. O normalnych godzinach pracy możesz zapomnieć. Atmosfera jest zmienna jak pracownicy. Jeśli masz dobrą i stałą pracę to lepiej trzymaj jej się. Jeśli szukasz pracy przejściowej to nie masz nic do stracenia
Z tą terminowością a raczej jej brakiem, który ktoś jeszcze niedawno podkreślał to prawda? Jeżeli już tak to z jakich przyczyn? czemu hotel nie ma płynności? Mimo wszystko w razie czego wszystko jest zawsze rozliczone? Nie ma z tym żadnego problemu?
Kadry mają duży problem z płynnością wypłaty drugiej części wynagrodzeni która dostaje się w gotowce. Pani zawsze prosi żeby przyjść później bo teraz jest zajeta. Zwlekają z podpisaniem umowy. Trzeba samemu pilnować terminu zakończenia umowy i chodzić prosić o kolejną
A co w przypadku jeśli się tego nie dopilnuje? Sami niczego nie zaproponują tylko od razu wezmą kogoś innego? Zdarzyło się komuś tak? zastanawiam się czy stawiają na stałych pracowników czy jednak przy takim zakresie zadań to wszystko jedno?
Jeśli nie dopilnujesz to będziesz pracować bez umowy… Przed sezonem zawsze zatrudniają ludzi i w ciągu zimy robią czystki. Proszę nie ufaj na słowo że dostaniesz umowę. Nie dostaniesz. Wystarczy zobaczyć na Olx. Cały czas szukają ludzi do pracy bo jest duża rotacja.
W firmie panuje nieprzyjemna atmosfera i bałagan. Właściciel hotelu azzun posiada wiele osobowości. Pierwsze wrażenie robi świetne ale potrafi poniżać pracowników, podważać ich kompetencje wśród innych pracowników. Kierownicy, dyrektorzy, kelnerki i recepcjonistki zmieniają się co chwile. Co chwile wiszą ogłoszenia. Praca dla ludzi o stalowych nerwach. Na rozmowie zachęcają dużymi premiami. Uważajcie bo te ”premie” rozliczają nadgodziny i urlop. Kasa pod stołem
Zgadzam się... Praca w tym obiekcie jest przyjemna przez kilka pierwszych dni. Później bańka pęka i ukazują się chore zachowania niedopuszczalne w hotelu... Dodatkowo hotel ma duży problem ze stanem technicznym hotelu, robakami i myszami... Pracownicy cały czas muszą świecić oczami..
Firma nie wypłaca pieniędzy na czas. Pracownicy pracują bez wynagrodzenia za godziny nocne, święta, nadgodziny. Nie ma mowy o dłuższych urlopach. Wynagrodzenia dostaje się pod stołem i podpisujesz druczek.
Atmosfera niezmienna? wiem ze komentarz jest z maja a ja to lubię być jednak na bieżąco. Jest teraz dostępna oferta dla kelnerki do hotelu, piszą o podstawie 5,000 zł. chyba już nie widzę po opisie by były jakieś premie czy cos? czyli stała podstawa i ewentualne napiwki? Jakie teraz wychodzą?
Miejsce super godne polecenia, klimat , atmosfera, obsługa, szczególne podziękowania dla pani Iwonki ze strefy wellness.
Widzę, że ktoś nie był zbytnio pocieszony z rozmowy rekrutacyjnej w hotelu... Ciekawa jestem czy byłaby wobec tego szansa na opcję zdalną? :) Opiszecie aktualne warunki na recepcji? W jednym z ogłoszeń widziałam, że dają uop, jak ze stabilnością zatrudnienia wobec tego? Jakie stawki i zakres zadań?
zapraszaja cie na rozmowe naciagaja na paliwo i tyle hotel brzydki zaniedbany nic wspolnego z rzeczywistoscia farby dawno nie widzial i sanepidu
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Azzun Hotel?
Zobacz opinie na temat firmy Azzun Hotel tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Azzun Hotel?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 2 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!