Poszukujemy młodej i ambitnej osoby nie bojącej się wyzwań. Dołącz do zespołu Basi Ritz, pierwszego polskiego Master Chef'a, właścicielki i Szefa Kuchni Restauracji Ritz w Gdańsku.
Wymagania:
Obowiązki:
Razem z nami możesz tworzyć to wyjątkowe i prestiżowe miejsce na kulinarnej mapie Polski.
Wymagania:
- doświadczenie na podobnym stanowisku,
- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
- samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie,
- higiena i kultura osobista,
- wiedza z zakresu HACCP,
- aktualna książeczka sanepidu
Obowiązki:
- pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami,
- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
- dbanie o estetykę potraw,
- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.
- ciekawą pracę w stabilnej i renomowanej restauracji typu "fine dining",
- zdobywanie nowych doświadczeń i umiejętności kulinarnych,
- stałą pensję i bardzo dobre warunki pracy oraz regularne premie uznaniowe
- bezpłatne posiłki i napoje,
- zniżka pracownicza 50% na całe menu
- kompletny uniform pracowniczy
- płatny miesięczny urlop od 23 grudnia do 23 stycznia (z wyłączeniem Sylwestra) oraz tygodniowy w okresie świąt wielkanocnych (restauracja jest w tym czasie nieczynna)
- szkolenia, ciągłe podnoszenie kwalifikacji.
Razem z nami możesz tworzyć to wyjątkowe i prestiżowe miejsce na kulinarnej mapie Polski.
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).