Oferta opublikowana02.06.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka
Poszukujemy młodej i ambitnej osoby nie bojącej się wyzwań. Dołącz do zespołu Basi Ritz, pierwszego polskiego Master Chef'a, właścicielki i Szefa Kuchni Restauracji Ritz w Gdańsku.

Wymagania:
  • doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
  • samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie,
  • higiena i kultura osobista,
  • wiedza z zakresu HACCP,
  • aktualna książeczka sanepidu

Obowiązki:
  • pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami,
  • zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
  • dbanie o estetykę potraw,
  • dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.
Oferujemy:
  • ciekawą pracę w stabilnej i renomowanej restauracji typu "fine dining",
  • zdobywanie nowych doświadczeń i umiejętności kulinarnych,
  • stałą pensję i bardzo dobre warunki pracy oraz regularne premie uznaniowe
  • bezpłatne posiłki i napoje,
  • zniżka pracownicza 50% na całe menu
  • kompletny uniform pracowniczy
  • płatny miesięczny urlop od 23 grudnia do 23 stycznia (z wyłączeniem Sylwestra) oraz tygodniowy w okresie świąt wielkanocnych (restauracja jest w tym czasie nieczynna)
  • szkolenia, ciągłe podnoszenie kwalifikacji.
Dołącz do naszego zespołu i prześlij CV na adres: Aplikuj
Razem z nami możesz tworzyć to wyjątkowe i prestiżowe miejsce na kulinarnej mapie Polski.

Prosimy o dodanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie